Заходи в рамках Study in Europe Fair Ukraine (01-02.03.2019, м. Київ)


1-2 березня 2019 р. у м. Києві відбулися заходи в рамках Study in Europe Fair Ukraine.

Передувала Study in Europe Fair Інституційна мережева зустріч, що відбулася 1 березня 2019 р. у готелі Hyatt.

Голова Представництва Європейського Союзу в Україні, Хюґ МІНҐАРЕЛЛІ узяв участь у відкритті зустрічі. Зустріч мала на меті забезпечити взаємозв’язок між європейськими закладами вищої освіти та їхніми українськими партнерами, зміцнити співпрацю у секторі вищої освіти шляхом особистого спілкування близько 150 представників ЗВО Європи та України.

Study in Europe Fair відбулася у Києві в Мистецькому Арсеналі 2 березня 2019 року. Більше 50 університетів і міжнародних агенцій з 22 країн Програми ЄС Erasmus+ узяли участь у виставці та презентували свої навчальні програми та можливості фінансування. Близько 2500 учасників відвідали захід.

Менеджер Національного Еразмус+ офісу України Катерина ЖДАНОВА виступила з презентацією «Як виграти грант Еразмус+ на програми обміну та повний курс навчання на магістратурі» для учасників. Представники НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА, Іванна АТАМАНЧУК та Вероніка ТКАЧЕНКО надали індивідуальні консультації учасникам виставки щодо можливостей Програми у сфері вищої освіти та молоді, подачі заявок для участі у конкурсах Erasmus Mundus Joint Master Degrees та молодіжних обмінах.

Більше інформації за посиланням: https://www.studyineuropefairs.eu/exhibitions/detail/14/ 

Попередня Європейська Комісія вдвічі збільшила бюджет Програми Еразмус на 2021-2027 рр.