Зустріч з партнерами з Італії для розбудови потенціалу Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського (18-22.04.2019, м. Київ).

20181004 foto erasmus 1019 квітня 2019 р. менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Іванна АТАМАНЧУК долучилась до робочої зустрічі представників Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського з їхніми європейськими колегами із Консерваторії Пезаро імені Джоаккіно Россіні (Італія) щодо спільних ініціатив за Програмою ЄС Еразмус+.

Від Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського у зустрічі взяли участь Юрій ЛУЦЕНКО, радник ректора з міжнародних питань, представники підрозділу з міжнародних зв’язків, планово-економічного відділу, інших підрозділів.

У ході зустрічі були обговорені перспективи співпраці між музичними навчальними закладами у форматі проектів Еразмус+ з міжнародної кредитної мобільності для студентів та персоналу (КА1), а також розбудови потенціалу у вищій освіті (КА2) щодо модернізації освітніх програм за музичних фахом Академії. Представник НЕО в Україні приділила особливу увагу учасників зустрічі стосовно деталей та вимог до підготовки, подання та реалізації проектів Еразмус+ КА1 та КА2.

У продовження зустрічі 19 квітня, 22 квітня 2019 р. менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Жанна ТАЛАНОВА зустрілась із адміністративним та викладацьким персоналом Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського задля обговорення процесів модернізації освітніх програм відповідно до національного законодавства у сфері вищої освіти та вимог Болонського процесу. Учасники зустрічі обговорили необхідність оновлення освітніх програм Академії, практичні та методичні рекомендації щодо застосуванням Болонських інструментів для прогресивного оновлення освітніх програм за музичних фахом Академії.

Інформація на сайті організаторів за посиланням.

Попередня Презентація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ (17.04.2019, м. Київ)