Презентація “Підвищуємо обізнаність щодо Угоди про асоціацію” (15.05.2019, м. Київ)

15 травня 2019 р. у м. Київ відбулася презентація, дискусії та мережувальний захід «Підвищуємо обізнаність щодо Угоди про асоціацію». Метою заходу було обговорення важливості поширення євроінтеграційних ідей для громадськості та розвитку євроінтеграційних студій в Україні, а також презентація першого в Україні навчальний онлайн-курсу «Угода про асоціацію Україна – ЄС», розробленого проектом «Громадська синергія».

З вітальним словом до учасників звернулися Зоряна МІЩУК, ключовий експерт проекту «Громадська Синергія», Хюг МІНГАРЕЛЛІ, голова Представництва ЄС в Україні, Ольга СТЕФАНІШИНА, генеральний директор Урядового офісу європейської та євроатлантичної інтеграції, Олександр СУШКО, виконавчий директор Міжнародного фонду “Відродження”.

Під час заходу представники української влади, Представництва ЄС в Україні та експерти обговорили потреби та поточні практики просвітницької роботи в євроінтеграційній сфері, а також можливості та завдання Угоди про асоціацію в українському суспільстві. Жанна ТАЛАНОВА, менеджер з аналітичної роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні долучилась до роботи панельної дискусії про обговорення можливостей використання матеріалів навчального онлайн-спецпроекту “Угода про асоціацію Україна ЄС”.

Інформація на сайті організаторів за посиланням.

Попередня Презентація Еразмус+ в рамках "День кар'єри ЄС: Черкаси" (23.05.2019)