Тренінги в КПІ «ЄС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України»

25, 26, 28 листопада та 2 грудня КПІ імені Ігоря Сікорського запрошує студентів, аспірантів на тренінгові курси«ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України».

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «Europeanbusinessmodels: transformation, harmonizationandimplementationinUkraine».

Що? Тренінги «ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України»
Коли? 1415-1730 25, 26, 28 листопада та 2 грудня 2019 року.
Де? НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», м. Київ, просп. Перемоги 37 А, 7 корпус, ауд. 037
Цільова аудиторія: студенти, аспіранти технічних, управлінських, мовних напрямів.
Контактні особи щодо участі у заході: Пічугіна Марина, pichuginam@ukr.net; Артеменко Ліна, tarlin@ukr.net
Реєстрація: https://goo.gl/forms/fZ7Fd4IbEm2P8P8J2  

Інформація про проект:
Спільний проект Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) «Europeanbusinessmodels: transformation, harmonizationandimplementationinUkraine» №587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE. Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу у відповідності до умов отриманого гранту JeanMonnetFund.
Мета проекту – поглибленевивченняєвропейських практик формуванняконкурентоспроможності та пропаганда переваг, отриманихвідздійснених у ЄС трансформаційнихпроцесів.
Завдання:
1) розширення та поглибленнязнань про ЄС та перевагиєвропейськоїбізнес-моделі;
2) сприяннязмінамна ринкупраці та в освітньомупросторі через мотиваціюпрацевлаштування та самозайнятостістудентів;
3) підготовканавчального контенту (спеціальнікурси з конкретнихпитань ЄС, громадськісемінари, міждисциплінарнітренінги);
4) освітнядопомога студентам з тимчасовоокупованихтериторійУкраїни, якщо вони будутьзацікавлені в проектнійдіяльності.
В рамках проекту проводяться; форуми, круглістоли, тренінги, семінари та лекції по програмі проекту в рамках вжеіснуючихдисциплін, науковідослідження, публікації для поширеннярезультатів на національному та європейськомурівні.

Сайт проекту – http://jeanmonnet.kpi.ua
Контактна особа – Пічугіна Марина, +38 0969314367, pichuginam@ukr.net.

Попередня Участь в конференції «Передові освітні практики: Україна, Європа, Світ» (16.11.2019, ...