Зустрічі в рамках проекту Жана Моне

26 лютого, 16:30-18:00. У рамках проекту «Могилянські історії» за співпраці із Центром з європейських студій ім. Жана Моне у НаУКМА відбудеться зустріч із випускницею факультету правничих наук Ольгою Бурлюк (правознавство, 2009).

Тема зустрічі – «Реакція ЄС на ситуацію в Україні: погляд з Брюсселя»:

• Форми відповіді ЄС: санкції та інші обмежувальні заходи.

• Очікування української сторони vs. можливості ЄС vs. готовність ЄС використовувати ці можливості.

На зустріч запрошуються студенти, викладачі, випускники та співробітники НаУКМА.

Для участі просимо зареєструватися до 16:00 25 лютого.

Місце зустрічі буде повідомлено пізніше на e-mail всім зареєстрованим.

Ольга Бурлюк – Assistant Professor у Центрі Європейських Студій університету Гента, Бельгія (Center for EU Studies, Ghent University, Belgium).

Тема її наукових інтересів: дослідження в галузі зовнішніх зв’язків ЄС (особливо зі Східною Європою, Україною); внутрішні перетворення в пострадянських/посткомуністичних/ постконфліктних державах і суспільствах; примирення через культуру і діалог.

Пані Ольга здобула ступені бакалавра й спеціаліста з правознавства в НаУКМА, ступінь магістра з європейських студій (European International Relations track) в Маастрихтському університеті (Maastricht University (NL)), й отримала ступінь доктора філософії з міжнародних відносин в Університеті Кента (University of Kent, UK), захистивши дисертацію на тему «European Union rule of law promotion in Ukraine: Exploring the effects of interaction between the institutional contexts».

За додатковою інформацією просимо звертатися до Наталі Шумкової, керівника напряму «Комунікації з випускниками НаУКМА» – shumkova@ukma.kiev.ua, (044) 463-7112.

Могилянські історії – цикл зустрічей студентів з випускниками НаУКМА. Завданнями проекту є налагодження зв’язків між випускниками та студентами Академії різних випусків і поколінь, створення партнерської мережі, інформування студентів про тенденції розвитку галузі та бізнесів, в яких працюють випускники, допомога студентам НаУКМА в орієнтації на ринку праці та адаптації до його вимог.

Формат – 1,5 год: виступ гостя на заявлену тему – 30 хв., решта часу – відповіді на запитання учасників зустрічі.

Попередня НАЗУСТРІЧ ВИКЛИКАМ СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС: ДОСВІД ЦЕНТРІВ ІМ. ...