Зміна формату роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні через загрозу коронавірусу


Шановна спільното Еразмус+!

В контексті останніх подій навколо ситуації з коронавірусом та для недопущення поширення COVID-19, Національний Еразмус+ офіс в Україні змінює формат роботи: офіс буде зачинено для відвідувань до 24 квітня 2020 р. включно, проте ми продовжуємо працювати он-лайн.

Для виконавців поточних проєктів всіх напрямів: важливо повідомити своїх координаторів про ситуацію, та, щоб координатори (грантоотримувачі) проєктів обов’язково написали е-поштою листи своїм проєктним офіцерам (Project Officer) в Брюсселі, чи в Національні агентства Еразмус+ у своїх країнах (відповідно до типу проєктів), відправляючих та приймаючих установ (для проєктів з мобільності) про конкретні випадки переносу/відміни заходів та необхідності виплат вже понесених витрат. Листи відповіді/погодження від ЕАСЕА/Національних агентств та координаторів необхідні будуть всім проєктам для надання під час звітування щоб такі витрати було зараховано прийнятними.

Запрошуємо ставити наш офіс в копію, щоб ми додатково підтвердили ситуацію.

Минулого тижня ми написали листа в Брюссель у всі відділи різних напрямів Програми Еразмус+ і Генеральний директорат ЄК про ситуацію, проте кожен випадок може бути розглянуто Агентством(ами) окремо.

Запрошуємо звертатись до нас за консультаціями, допомогою та з інших питань зручним для Вас способом:

За подальшими змінами у роботі офісу слідкуйте через сайт НЕО в Україні та Facebook сторінку.

Все що треба знати про ситуацію в Україні – за посиланням тут.

Також нагадуємо про важливість дотримання рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України для зниження ризиків захворювання.

Тримаємось і тримаємо зв’язок, залишаємось вдома! Бажаємо здоров’я та миру!

З повагою,
Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні

Попередня Інформація для студентів, що знаходяться на обміні Еразмус+ в країнах ...