Facebook-вебінар на тему «Проєкти з академічної мобільності Еразмус+: рекомендації на час карантину» (для команд діючих проєктів)» (07.04.20 р.)


7 квітня 2020 р. команда Національного Еразмус+ офісу в України провели Facebook-вебінар на тему «Проєкти з академічної мобільності Еразмус+: рекомендації на час карантину» з метою надати поради та інструкції командам університетів, які реалізують проєкти Еразмус+ з академічної мобільності та безпосередньо учасниками мобільності, як діяти в можливих проблемних ситуаціях у період COVID пандемії у відповідності до європейських та українських реалій, спираючись на рекомендації Європейської Комісії та Національних агентств Еразмус+ у країнах-членах Програми Еразмус+.

Відео-трансляцію переглянули понад 3500 представників міжнародних відділів українських університетів, Еразмус+ координатори, команди проєктів з міжнародної кредитної мобільності.

Під час Facebook-вебінару Іванна АТАМАНЧУК розповіла про найважливіші кроки для міжнародних відділів, відповідальних за координацію учасників академічної мобільності, які планують завершувати своє навчання і повертатись в Україну або призупинити мобільність до формального його завершення. Спікер також дала покрокову інструкцію безпосередньо студентам щодо призупинення обміну, переходу на дистанційне формат онлайн навчання, трансферу для повернення додому на час коронавірусного карантину та багато іншого.

Під час заходу, спікер ознайомив учасників з наступними матеріалами:

Нагадуємо, що підписавшись на нашу сторінку у мережі Фейсбук, Ви зможете бути максимально швидко проінформовані про всю актуальну інформацію, події та матеріали.

Дякуємо всім, хто приєднався до вебінару!

Попередня Facebook-вебінар на тему «Еразмус+ в період пандемії COVID-19: виклики та ...