ІV Міжнародна наукова конференція УАДО «Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження» (26.06.2020, on-line)

уадо26 червня 2020 р. відбулась ІV Міжнародна наукова конференція Української асоціації дослідників освіти «Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження» (on-line).

Конференцію організовано в рамках проєкту УАДО «Європейські індикатори якості освітніх досліджень для розширення можливостей освітян в Україні» (№ 587032-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMOSUPPA).

Напрями роботи конференції:

  • Потенціал освітніх досліджень для розвитку освіти в Україні і світі
  • Академічна доброчесність і європейські етичні стандарти у освітніх наукових дослідженнях
  • Освіта і освітні дослідження під час пандемії COVID 19: уроки і перспективи

З вітальним словом до заходу долучився представник НЕО в Україні Петро КРАЙНІК. Висвітлено вимоги до реалізації проєктів програми, зокрема щодо правил візуалізації та поширення інформації, забезпечення якості розроблених матеріалів, зокрема наукових продуктів, їх сучасності та інноваційності, а також використання європейського досвіду та запровадження положень Закону України «Про вищу освіту» й інструментів Болонського процесу. Наголошено на важливості міжпроєктної комунікації, співпраці та синергії, як з проектами Еразмус+, Темпус, так і з проектами інших донорів.

Контактні особи:

  • Оксана Заболотна, віце-президент УАДО, тел. +380669560117
  • Людмила Загоруйко, член УАДО, секретар конференції, +380975928785, ukrainian.era@gmail.comwww.uera.org.ua

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ КОНФЕРЕНЦІЇ

Попередня Участь у EU Study Days (25.06.2020 р.)