Міжнародна літня школа Жан Моне «Європейські студії для сталого розвитку» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» (25-26.06.2020, on-line)

25-26 червня 2020 р. відбулась Міжнародна літня школа Жан Моне «Європейські студії для сталого розвитку» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку».

Захід відбувся на базі Національного університету харчових технологій в рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR), Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA).

З вітальним словом до заходу долучився представник НЕО в Україні Петро КРАЙНІК. Висвітлено вимоги до реалізації проєктів програми, зокрема щодо правил візуалізації та поширення інформації, забезпечення якості розроблених матеріалів, зокрема наукових продуктів, їх сучасності та інноваційності, а також використання європейського досвіду та запровадження положень Закону України «Про вищу освіту» й інструментів Болонського процесу. Наголошено на важливості міжпроєктної комунікації, співпраці та синергії, як з проектами Еразмус+, Темпус, так і з проектами інших донорів.

Також до роботи конференції долучилась Ірина СІКОРСЬКА, Голова правління Української Асоціації Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції, член Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ із презентацією щодо розвитку європейських перспектив та міжкультурної ефективності вищої освіти через проєкти Еразмус+.

Попередня Подання картки моніторингу проєктів Еразмус+ за 1 півріччя 2020 р.