Нові результати: 6 проєктів Стратегічного партнерства Еразмус+ за участі українських організацій


В рамках конкурсу Еразмус+ 20-го р. 4 українські університети та 2 громадські організації з України стали переможцями в статусі партнерів в проєктах напряму КА2: Стратегічні партнерства у сфері молоді та у сфері освіти.

Напрям Стратегічні партнерства (КА2: SP) є окремим компонентом міжнародного виміру Програми Erasmus+ у сфері освіти, професійної підготовки та молоді, що спрямований на підтримку розвитку, передачу та / або впровадження інноваційних практик, а також реалізацію спільних ініціатив розвитку співробітництва, колегіального навчання та обміну досвідом на європейському рівні. Таким чином, у межах конкурсів 2014-2020 рр. 25 українські організації змогли довести додану вартість свого потенціалу для впровадження інноваційних проєктів, включаючи 9 ЗВО з України.

Серед переможців у сфері молоді є такі проєкти:

  • “PATOSTREAMING» – counteracting pathological cyber streaming attitudes amongst youth” – Partners: FUNDACJA IM. ZOFII ZAMENHOF (Cordinator), NATIONAL ASSOCIATION OF MUNICIPAL CLERKS IN BULGARIA, CNIPA PUGLIA, SUMY STATE UNIVERSITY (UA).
  • “LIVING SOLIDARITY ALLIANCE” – Partners: GRENZKULTUR GGMBH (Coordinator), FUNDACJA ARTE EGO, ASSOCIAZIONE DI PROMOZIONE SOCIALE JOINT, TANDEM ASTIKI MI KERDOSKOPIKI ETERIA, CIVIC ORGANIZATION DEVELOPMENT CENTER PANGEYA ULTIMA (UA).
  • “SHARE YOUR PEACE” – Partners: COPERNICUS BERLIN E.V. (Coordinator), CIVIL FORUM FOR PEACE, EUROPEYOU, UNIT (UA)
  • “BRIDGING INTEGRITY IN HIGHER EDUCATION, BUSINESS, AND SOCIETY” – Partners: UPPSALA UNIVERSITET (Coordinator), Lietuvos Respublikos akademinės etikos ir procedūrų kontrolieriaus tarnyba, SOUTH EAST EUROPEAN UNIVERSITY TETOVO, KHERSON NATIONAL TECHNICAL UNIVERSITY (UA), LIETUVOS SOCIALINIU TYRIMU CENTRAS, MENDELOVA UNIVERZITA V BRN
  • “INNOVATIONS FOR BIG DATA IN A REAL WORLD” – Partners: AKADEMIA TECHNICZNO-HUMANISTYCZNA W BIELSKU-BIALEJ (Coordinator), UNIVERSITET PO BIBLIOTEKOZNANIE I INFORMACIONNI TEHNOLOGII, TARAS SHEVCHENKO NATIONAL UNIVERSITY OF KYIV (UA), UNIVERZITET U NISU

 

Серед переможців у сфері освіти є такий проєкт*:

  • TED – “TEACHING DIGITAL ENTREPRENEURSHIP” – Borys Grinchenko Kyiv University (UA).

*НЕО в Україні отримують результати за даним напрямом з Erasmus+ Project Results’ platform, тому інформація оновлюється у відповідності до завантаження матеріалу на портал.

 

Дізнайтесь більше в інфографіці.

 

Детальніше про нові проєкти Стратегічного партнерства за участі українських організацій за посиланням. *Інші результати напрямів Програми уточнюються.

БАЗА ПРОЄКТІВ УКРАЇНИ ПРОГРАМИ ЄС ЕРАЗМУС+ ЗА 2014-2020 рр. – Міжнародна мобільність, Спільні магістерські програми, Розвиток потенціалу вищої освіти, Стратегічні партнерства, Жан Моне, а також список університетів і інших організацій з України – реципієнтів-виконавців проєктів з контактами. Файл у форматі ХL з можливістю пошуку за різними категоріями, 8 сторінок за напрямами, англійською і українською мовами, постійно оновлюється, виконавці С.Шитікова, В. Ткаченко, П.Крайнік База проєктів Еразмус+: Напрям Жана Моне, Розвиток потенціалу вищої освіти, Мобільність та інші (2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 р. рр.)

Радимо також ознайомитись з інформацією щодо участі України в Програмі ЄС Еразмус+: можливості за всіма напрямами, опис, статистика, приклади проєктів з гіперпосиланням тощо (2014-2020 рр. англ. та укр. мовами) Участь України в конкурсах Програми ЄС Еразмус+ (2014-2020 рр.)/ Ukraine in the EU-funded Erasmus+ Programme (2014-2020) – December 1, 2021

Вітаємо переможців!

Попередня Зустріч НЕО в Україні з представниками Міністерства освіти і науки ...