Facebook-вебінар на тему «Індивідуальні освітні можливості Програми ЄС Еразмус+» (28.08.20 р.)


28 серпня 2020 р. команда Національного Еразмус+ офісу в України провели Facebook-вебінар на тему «Індивідуальні освітні можливості Програми ЄС Еразмус+». Захід скаладався з двох частин під час яких спікери розповіли про те як виграти грант Еразмус+ на повний курс навчання в магістратурі, як українському студенту поїхати до університету держав-членів ЄС та інших країн на обмін чи практику, а також як працівникам українських університетів отримати можливість викладати, вивчати та обмінятись досвідом з колегами з ЄС, підвищити свою кваліфікацію.

До відео-трансляції долучилось понад 200 студентів, випускників та працівників університетів з різних областей України.

Під час 1-ої частини «Магістратура Еразмус Мундус: можливості навчання за високоякісними програмами успішних університетів світу» Катерина ЖДАНОВА презентувала Програму Еразмус+ та її архітектуру для різних потенційних учасників. Спікер зосередила увагу на можливості навчання на магістратурі Еразмус Мундус та надала рекомендації щодо пошуку відповідних програм, підготовки пакету документів та безпосередньої процедури участі у конкурсі з отримання стипендії.

Презентація «Магістратура Еразмус Мундус» завантажити.

Спікер 2-ої частини про «Можливості Еразмус+ для студентів та працівників університетів: обміни, практика / викладання та підвищення кваліфікації» Вероніка ТКАЧЕНКО розповіла як студенту та працівнику університету поїхати на обмін Еразмус+. Спікер надала покрокову інструкцію як знайти таку можливість, до кого звертатись та який пакет документів готувати. Окрім цього, під час презентації було представлено інші індивідуальні можливості Еразмус+ у сфері молоді, зокрема молодіжні обміни та волонтерство (Європейський корпус солідарності).

Презентація «Можливості Еразмус+ для студентів та працівників університетів»завантажити.

Нагадуємо, що підписавшись на нашу сторінку у мережі Фейсбук, Ви зможете бути максимально швидко проінформовані про всю актуальну інформацію, події та матеріали.

Дякуємо всім, хто приєднався до вебінару!

Попередня Новини конкурсів Програми ЄС Еразмус+ 2020 р. (оновлено)