Важлива інформація про новий етап Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.!

2

22-23 жовтня 2020 р. відбулась координаційна зустріч Національних Еразмус+ агентств та офісів з Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури і Генеральним Директоратом Європейської Комісії з питань освіти, молоді, спорту та культури, зібравши велику спільноту Еразмус+ онлайн. Під час заход учасники говорили про новий етап Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр., про стратегії популяризації Програми та поширення результатів проєктів для посилення впливу тощо. Обмінювались успішними практиками, викликами та шукали шляхи їх подолання.

1

ІНФОРМУЄМО З ПЕРШИХ ВУСТ ПРО НОВИНИ ПРОГРАМИ ЕРАЗМУС+!!!

 

 

Пріоритети на 2021-2027 рр.:

  • Якість навчання та викладання
  • Інклюзивність та гендерна рівність
  • Підготовка вчителів та викладачів
  • Перехід на ‘зелені’ та цифрові технології
  • Вища освіта
  • Геополітичний вимір

Публікація нового Керівництва до Програми 2021-2027 рр., запланована на кінець листопада! 

Відкриття конкурсів 2021 р. на Erasmus Mundus Joint Master Degree and Jean Monnet Actions, Strategic Partnerships in education and youth планується вже скоро!

3Увага!!! На конкурси партнерств Спільних магістерських програм Еразмус Мундус, який переходить до напряму до КА2, заклади вищої освіти з країн-партнерів Програми, зокрема з України, зможуть подавати проєкти як заявники. Додатково плануюються конкурси на невеликі гранти для створення таких партнерств. Отже, готуємось ставати грантоотримувачами таких проєктів та координувати міжнародні Спільні магістерські програми!

 

4

 Восени наступного року, плануються нові конкурси 2022 р. з міжнародної академічної мобільності у сфері вищої освіти та молоді, віртуальна мобільність та навчання, розвитку потенціалу професійної та професійно-технічної освіти, вищої освіти, молоді та спорту.

Більше інформації вже в кінці листопада, тому слідкуйте за нашими новинами!

Запрошуємо до продовження співпраці!

 

Попередня UKRAINIAN ERASMUS+ MARATHON та заходи #ErasmusDays 2020 (15-17.10.2020)