ESNsurvey 2021: For Erasmus+ International Credit Mobility Students Only!


Запрошуємо студентів-учасників міжнародних академічних обмінів Програми ЄС Еразмус+ взяти участь в анонімному опитуванні ESNsurvey 2021!

Анкету ESNsurvey 2021 можуть заповнити всі студенти, які брали участь у програмах мобільності з 2018-го р., або зараз перебувають на мобільності.

ESNsurvey – це загальноєвропейський дослідницький проєкт, що охоплює різні теми, які стосуються мобільності та освіти. Це найбільший проєкт у своєму роді, який здійснюється виключно волонтерами. Щороку з моменту створення проєкту в 2005 р. команда ESNsurvey розробляє онлайн анкету та поширює її серед студентів для збору інформації про досвід студентів за період навчання за кордоном за обміном. Багато асоціацій, студенти, викладачі, науковці та різні європейські установи співпрацюють з ESN над цим проєктом. За 15 років свого існування ESNsurveys зібрав понад 170 000 відповідей.

Цьогорічне дослідження ESNsurvey має на меті вивчити досвід та основні виклики мобільності студентів, пов’язані з участю, підтримкою, яку вони отримують, впливом мобільності на їх життя, коли вони повертаються додому. Особлива увага присвячена впливу COVID-19 на мобільність, оскільки на даний момент це найважливіший зовнішній фактор, що впливає на фізичну мобільність студентів.

Анкета розроблена за участі і підтримки експертної групи, що складається з European Commission, LLLP – Lifelong Learning Platform, EAIE – European Association for International Education, ACA – Academic Cooperation Association, IAU – International Association of Universities, та др. Крістоф Ван Мол з Університету Тілбурга.

!!! Якщо Ви є студент, який брав участь в міжнародній кредитній мобільності за обміном Програми ЄС Еразмус+ з 2018 р., або зараз ще на мобільності, запрошуємо заповнити опитування та розповісти про Ваш досвід!

!!! Якщо ж Ви представляєте відділ міжнародних зв’язків закладу вищої освіти України або є Еразмус+ координатором у Вашому закладі, запрошуємо розповсюдити опитування серед студентів-учасників програм міжнародної академічної кредитної мобільності Еразмус+!

Щиро дякуємо за співпрацю! Ваша думка важлива для вдосконалення Програми ЄС Еразмус+ та кращої підтримки студентів під час мобільності!

З повагою, команда НЕО в Україні!

Попередня Як залишатись з нами на зв'язку на час локдауну?