Нове покоління програм під керівництвом EACEA на 2021-2027 рр.


Серед програм Європейського Союзу, які координує Виконавче агентство з освіти, аудіовізуальних засобів та культури (EACEA) погоджено нове покоління програм на період з 2021 по 2027 рр. На цей період будуть профінансовані такі програми:

  • Erasmus+
  • Creative Europe
  • the European Solidary Corps
  • the Citizenship, Equality, Rights and Values programme (CERV).

Ці нові програми будуть побудовані на основі попередніх (Erasmus+, Creative Europe, the European Solidarity Corps and Europe for Citizens). Відповідні конкурси будуть опубліковані вже навесні.

Зверніть увагу, що всі нові конкурси будуть опубліковані на порталі Європейської комісії Funding & Tender Opportunities Portal (F&TP).

За матеріалами – EACEA

Якщо організація, яку Ви представляєте, ще не брала участь у конкурсах Програми ЄС Еразмус+, то радимо обов’язково переглянути рекомендації щодо реєстрації профілю організації на Funding & Tender Opportunities Portal (F&TP).

Щоб отримувати сповіщення від Національного Еразмус+ офісу в Україні радимо: підписатись на наші новини з сайту, поставити “Follow” нашій сторінці у Фейсбук, поставити “Like” нашому YouTube каналу.

Залишились запитання чи потрібна допомога? Запрошуємо звертатись до команди НЕО в Україні для безкоштовних консультацій: office@erasmusplus.org.ua; +38 044 332 26 45 (для консультацій), ‭+38 050 596 60 45‬ (для проєктних команд)(Viber, WhatsApp); skype – erasmusplus_ua; Facebook сторінка 

Бажаємо всім натхнення та успіхів!

Попередня ESNsurvey 2021: For Erasmus+ International Credit Mobility Students Only!