Участь у онлайн-конференції «Дізнайся про Баварію!» (12.10.2021)

12 жовтня 2021 року у межах «Тижнів Німеччини» Бюро Вільної держави Баварія в Україні організовано онлайн-конференцію «Дізнайся про Баварію!».

Мета заходу – мотивація молодих людей з України до участі в різних програмах у Баварії, щоб вони могли відкрити для себе цю федеральну землю, дізнатися про неї зі свого власного досвіду і одночасно набути нових навичок. Інформаційний захід проводився в режимі он-лайн через платформу ZOOM.

Під час заходу учасники дізнались про досвід перебування в Баварії, а також мали нагоду подискутувати про життя та навчання в Баварії з представниками таких програм як DAAD, BAYHOST, Erasmus+ та IFP.

Представник НЕО в Україні Вероніка ТКАЧЕНКО долучилась до заходу та презентувала нову Програму Еразмус+ 2021-2027. Також учасникам презентовано актуальні можливості програми Еразмус+ з Міжнародної кредитної мобільності, Спільних магістерських програм Erasmus Mundus та молодіжних обмінів.

В результаті заходу, підвищено обізнаність учасників щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+, надано практичні рекомендації щодо умов та етапів участі у мобільності, також розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми.

Попередня Знайомтесь: проєкт ЄС Еразмус+ StudyBBSR «Переосмислення регіональних студій: Балто-Чорноморський зв’язок» ...