Конкурси Програми Еразмус+: участь України в період війни

Шановна спільното! Дякуємо що думаєте про майбутнє і підтримуєте сильний дух Еразмусівця!

Завершився конкурс напряму Жан Моне і маючи дуже велику спільноту в Україні та спільно проведеної роботи (дякуємо Петро Крайнік) з ще більшою кількістю Жан Моністів поточних і майбутніх, ми були переконані, що ви точно будете аплікувати і під час обстрілів! Так і сталось, всі живі, все добре, проте не всі змогли подати та були технічні збої з доступом до Інтернету чи на платформі. А отже ми написали листа прохання до Європейського виконавчого агентства з питань освіти і культури,  перенести дедлайн чи відкрити окреме вікно для України, після війни.

Переконані, що будуть нові конкурси і можливості активної співпраці після війни, вже навіть в новому статусі Украни як держави-члена ЄС, адже нам потрібно буде разом відновлювати та відбудовувати країну!

Якщо Ви в безпеці і встигаєте працювати для перемоги та ще й готувати проєкти на інші конкурси, то ми на зв’язку, коли він є! Маємо зараз 2 контакти для зв’язку в Києві, бувають перебої зі звя’зком +380505966045 (Світлана); +380993322645 (Вероніка). Інші члени команди тимчасово не можуть відповідати на телефони чи особисті емейли. Проте пошту office@erasmusplus.org.ua ми читаємо і відповідаємо оперативно!

На жаль тимчасово доступу до офісу не маємо і не всі працівники мають доступ до Інтернет чи іншого зв’язку. У Facebook тимчасово не так часто можемо відповідати на запити. Ми працюємо за різними напрямами для перемоги! Віримо в перемогу і що внесок кожного важливий!

Взаємодія і підримка Еразмусівців вражає і надихає! З повагою, завжди Ваша команда НЕО в Україні

Попередня Solidarity from Erasmus+ Community/ Солідарність і взаємодопомога Спільноти Еразмус+