Для студентів та молодих людей з України, які шукають гранти на мобільність

Шановні студенти, аспіранти, випускники, молодь та молодіжні працівники! Ці ресурси можуть стати у нагоді саме для Вас!

  • Міжнародна кредитна мобільність Еразмус+ та гранти на мобільність за обміном для студентів на основі існуючих міжінституційних договорів між Вашим університетом та приймаючим університетом: контактуйте зі своїм відділом міжнародної співпраці та/чи Еразмус координатором відповідного університету. Список університетів з яким були договори із ЗВО України в 2015-2020 рр. – за посиланням тут.
  • Оберіть свій університет та партнерів на 2019/2020 рр. Якщо плануєте писати до них напряму, то варто поставити в копію координаторів міжнародної співпраці чи мобільності Вашого університету. Це важливо для визнання!
  • Навчання за обміном, на повній програмі та інші можливості: запрошуємо обрати університет та знайти інформацію про підтримку українців на порталі Проєкту ЄС Еразмус+: https://ukraine.dev.uni-foundation.eu/
  • Навчання в магістратурі Еразмус Мундус – спільні магістерські програми: запрошуємо обрати програму та подаватись на навчання – основні кроки за посиланням тут.
  • Гранти на навчання в державах-членах ЄС STUDY IN EUROPE: офіційні портали країн про всі можливості навачання іноземних студентів, оберіть країну, спеціальність, університет, вивчіть можливості та подавайтесь напряму – за посиланням тут.
  • Українською мовою публікація НАВЧАЙСЯ в ЄВРОПІ: про можливості фінансування українців в державах-членах ЄС – за посиланням тут.
  • Аспірантам та іншим дослідникам – новий портал ЄС щодо фінансування українців: https://euraxess.ec.europa.eu/ukraine

Для молоді, молодіжних лідерів та молодіжних працівників:

Доступ до ресурсів підтримки українців Європейською Комісією за посиланням тут і тут.

Залишились запитання чи потрібна допомога, запрошуємо звертатись до нашої команди!

Попередня Участь у Форумі з інтернаціоналізації медичної освіти (27.04.2022, онлайн)