Щодо закупівлі обладнання проектами з розвитку потенціалу вищої освіти


Шановні проекті команди Еразмус+ – Розвиток потенціалу вищої освіти!

Звертаємо увагу, що відповідно до правил Керівництва щодо використання коштів гранту ЕАСЕА: все обладнання повинно бути придбане на початку діяльності проекту (у перший рік виконання).

Ще раз нагадуємо, що у разі, якщо обладнання не буде придбане у встановлені строки, ЕАСЕА має право не визнати такі закупівлі і виставити рахунок на повернення коштів та встановити штрафні санкції до проекту, що в свою чергу вимагатиме зменьшення інших статей бюджету.

КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ:

Прохання не затягувати процес реєстрації проектів. Процедура не складна і триває 10 днів. Запрошуємо ознайомитись з матеріалами презентацій для виконавців проектів: http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka2-proekty-spivpratsi/rozvytok-potentsialu-ex-tempus/vikonavtsyam-proektiv.html У разі проблем з закупівлею обладнання та управління коштами гранту через рахунки ЗВО, просимо терміново повідомити Національний Еразмус+ офіс в Україні.

Звертаємо увагу, що 20 вересня 2018 р. проведено семінар для виконавців (про що керівники ЗВО та проректори з міжнародних зв’язків та міжнародні відділи отримають листа з копією на відповідальну особу). Про проблеми від виконавців до 10 вересня 2018 р., ЕАСЕА (Брюссель) повідомлено ЕАСЕА.
 Матеріали семінару – за посиланням

Управління проектом СВНЕ 
Управління коштами гранту (досвід Грузії)
Опис CBHE проектів (InfoBox)
Joint Declaration
Time Sheet
Individual Travel report
Budget Expenditure
Working Days per Work Package
Documents overview
Attendance list
Виконавцям проектів в Україні (С.Шитікова)

Попередня Зустріч з послами іноземних держав в Україні (19.07.2018 р.)