Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ Молодь (5.04.19, м. Київ)


5 квітня 2018 р. було НЕО в Україні спільно з Міністерством молоді та спорту провели Інформаційний день Програми Європейського Союзу Еразмус+ Молодь. Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні (Проект ЄС) спільно з Міністерством молоді та спорту України, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого Агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА).

До участі приєднались близько 40 представників громадських організацій, закладів вищої освіти з метою дізнатись про ключові можливості в рамках Програми у сфері МОЛОДІ. 

У вітальному слові до учасників звернулись Олександр ЯРЕМА, заступник Міністра молоді та спорту України; Микола МОВЧАН, заступник Міністра молоді та спорту з питань європейської інтеграції; та Світлана ШИТІКОВА, координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні. Спікери звернули увагу на досягненнях України в конкурсах Програми у сфері Молоді, зокрема було представлено успішні проекти та результати їх впровадження.

Презентації спікерів:

Національний Еразмус+ офіс в Україні

Інформаційний центр Erasmus+ Youth в Україні

 

Щиро дякуємо всім, хто долучився до заходу!

Попередня Національний Темпус / Еразмус+ офіс – 10 років в Україні!