Національний Темпус / Еразмус+ офіс – 10 років в Україні!


Унікальний досвід в Україні! Вагомі результати! Нові зв’язки та партнерства! Розбудова спроможності й підтримка організацій для участі в Програмі ЄС Еразмус+ та впровадження реформ!

  • Активна співпраця з  Генеральним директоратом з питань освіти і культури Європейської Комісії, Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, Представництвом ЄС в Україні, Мережею Темпус/ Еразмус+ офісів і агентств, Комітетом Верховної Ради з питань науки та освіти України, Міністерством освіти і науки України, закладами вищої освіти, науково-дослідними установами; Міністерством молоді та спорту України іншими органами влади, молодіжними та іншими громадськими організаціями, державними підприємствами, організаціями студентів та роботодавців й іншими учасниками програми. Спільні заходи задля синергії з програмами та проектами Британської Ради, DAAD, Французького Інституту, Посольств держав-членів ЄС й з іншими міжнародними організаціями.
  • Інформаційні ресурси: Вебсайт та Facebook сторінка, бази даних та мапа проектів, пошук партнерів, публікації з питань впровадження реформи вищої освіти, переклади документів Болонського процесу, презентації та методичні рекомендації щодо модернізації освітніх програм, забезпечення якості вищої освіти,  методичні рекомендації для потенційних учасників та виконавців проектів, відео та друковані ресурси тощо
  • Команда мрії: з березня 2009 р.: Світлана Шитікова, Олена Оржель (до весни 2017 р.), Ірина Костюк (до літа 2009 р.), Жанна Таланова (з літа 2009 р.), Оксана Лаушник (з 2011 р.), Світлана Бацюкова (з 2011-2015 рр.), Іванна Атаманчук (з 2015 р.), Катерина Жданова (з літа 2015 р.), Петро Крайнік (з весни 2017 р.), Вероніка Ткаченко (з 2018 р.).
  • Дякуємо за довіру, неймовірний досвід, співпрацю і підтримку друзів та партнерів!

    Рухаємось далі разом з великою родиною Еразмус+!

    Попередня Erasmus+ 2021-2027: more people to experience learning exchanges in Europe