Презентація Програми ЄС Еразмус+ в рамках Днів кар’єри ЄС (11.04.2019, м. Тернопіль)


11 квітня 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся Дня кар’єри ЄС. Учасниками ярмарку вакансій, панельної дискусії, тренінгів стали близько 1300 молодих людей, а свою діяльність презентували представники 60 фірм та організацій.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись проректор з наукової роботи ТНЕУ Зеновій-Михайло ЗАДОРОЖНИЙ, радник питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія ДАВИДОВА, заступник міського голови Тернополя Леонід БИЦЮРА, начальник відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ Уляна КОРУЦ, керівник Інформаційного центру ЄС Олена ВАСИЛЬКІВ, начальник Головного територіального Управління юстиції у Тернопільській області Едуард КОЛЬЦОВ, віце-президент з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати ICC Ukraine Тарас ДЕМКУРА.

Спілкуючись з працедавцями, молодь мала нагоду отримати вичерпну інформацію про діяльність їх організації, наявні вакансії, можливості стажування і працевлаштування, а також охоче брали участь у розіграшах та вікторинах.

До уваги учасників також були організовані тренінги – «Освітні можливості для студентів та випускників у рамках програми Erasmus+» (тренер: Вероніка ТКАЧЕНКО, National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team); «Трудовий договір vs Трудовий контракт: практика ЄС» (тренер: Наталія БАЧИНСЬКА, адвокат, керуючий партнер компанії Partners Group); «Створення особистого бренду» (тренер: Лариса ОВЧАРУК, бізнес-тренер); «Від якісного резюме – до успішної кар’єри: критерії набору персоналу й основні вимоги до кандидатів на посаду» (тренер: Ольга ГРОДСЬКА, начальник відділу кадрів ТНЕУ); «Особистісне зростання – запорука успішної самореалізації» (тренер: Елеонора ЯЩЕНКО, директор тренінг-центру «Лідер»).

Під час тренінгу «Освітні можливості для студентів та випускників у рамках програми Erasmus+» було висвітлено можливості участі у проектах з мобільності (академічна та молодіжна), організації проектів з мобільності у сфері молоді (Молодіжні обміни, Мобільність молодіжних працівників, Волонтерські проекти) та підтримки реформ у сфері молодіжної політики (Діалог молоді).

Підготовлено за матеріалами: https://euroquiz.org.ua/events/view/343 

Попередня Розповсюдження матеріалів в рамках проекту Представництва ЄС в Україні "Дні ...