Презентація результатів виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у 2019 році та пріоритетів на 2020 рік (03.03.2020, м. Київ)


3 березня 2020 року у м. Києві відбулась конференція щодо представлення результатів виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у 2019 році та пріоритетів на 2020 рік.

На конференції були обговорені питання досягнень та пріоритетів європейської інтеграції в Україні, парламентської оцінки та оцінки громадянського суспільства порядку денного Україна-ЄС, пріоритети ЄС та порядок денний реформ в Україні.

Під час панельної дискусії презентовано звіт про виконання Угоди про асоціацію у 2019 році, а також окреслено ключові пріоритети у сфері юстиції, свободи та безпеки, цифрового ринку, захисту довкілля та енергетики, торгівлі та митниці, безпеки харчових продуктів.

У заході узяли участь представники органів державної влади, Верховної Ради, неурядових організацій, міжнародні партнери. Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА також долучилась до роботи конференції.

ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ ЗА 2019 РІК 

Відеотрансляції з конференції

Підготовлено з використанням матеріалів

Попередня Участь в семінарі проєкту Еразмус+ КА3 “I-Comply” мережі ENIC/NARIC (03.03.2020, ...