Facebook-вебінар на тему «Еразмус+ в період пандемії COVID-19: виклики та шляхи їх вирішення» (31.03.20 р.)


31 березня 2020 р. команда Національного Еразмус+ офісу в України провели Facebook-вебінар на тему «Еразмус+ в період пандемії COVID-19: виклики та шляхи їх вирішення».

Відео-трансляцію переглянули понад 3000 представників міжнародних відділів українських університетів, Еразмус+ координатори, команди проєктів з міжнародної кредитної мобільності, розвитку потенціалу вищої освіти, Жан Моне та всі бажаючі.

Під час Facebook-вебінару Світлана ШИТІКОВА, координатор НЕО в Україні, розповіла про координацію проєктів Еразмус+ з академічної мобільності, розвитку потенціалу вищої освіти та Жан Моне в період карантину через пандемію COVID-19. Спікер зосередила увагу роз’ясненнях як діяти командам проєктів Еразмус+ відповідно до рекомендацій Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуалізуальних засобів та культури, Європейська Комісія (ЕАСЕА) .

Під час заходу, спікер ознайомив учасників з наступними матеріалами:

 

вся інформація про COVID-19 в Україні: official portal of the Cabinet of Ministers of Ukraine (here), Ministry of Health of Ukraine (here) and Ministry of Education and Science of Ukraine (here).

Нагадуємо, що підписавшись на нашу сторінку у мережі Фейсбук та на розсилку новин нашого сайту, Ви зможете бути максимально швидко проінформовані про всю актуальну інформацію, події та матеріали.

Дякуємо всім, хто приєднався до вебінару!
Бажаємо здоров’я та миру. Тримаймось на зв’язку!

Попередня Знаходитесь на карантині та шукаєте нові онлайн ресурси для Вашого ...