Відкриття #ErasmusDays 2022 в Україні: Facebook Live “Програма ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.: підтримка української освіти, молоді та спорту на час воєнного стану” (13.10.2022 р.)

13 жовтня 2022 р. в межах #ErasmusDays2022 Національний Еразмус+ офіс в Україні провели Facebook Live “Програма ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.: Підтримка Української Освіти, Молоді Та Спорту На Час Воєнного Стану”. Протягом доби відеотрансляцію переглянуло понад 400 користувачів мережі Facebook.

Ключовими спікерами Facebook Live виступили Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні та Джарджана ПЛЕШУ, представник Генерального директорату з питань освіти, молоді, спорту та культури ЄК.

Під час трансляції спікери представили ключові пріоритети підтримки ЄС Україні на час війни, зокрема у сфері освіти, молоді, спорту та культури. Додатково, учасникам було представлено результати участі України в конкурсах Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2022 р.. Спікери також представили нові конкурси Програми на 2021-2027 рр. Важливою частиною заходу було представлення оновленого сайту Національного Еразмус+ офісу в Україні та його нові можливості для новачків та досвідчених координаторів проєктів з пошуку інформації, партнерів, представлення власних новин тощо.

ВІДЕОЗАПИС Facebook Live.

Дякуємо всім за участь! Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #Erasmus35yearsUkraine

Попередня Участь у тренінгу "IMPLEMENTATION OF “GREEN” AND DIGITAL TECHNOLOGIES IN ...