Участь у тренінгу “IMPLEMENTATION OF “GREEN” AND DIGITAL TECHNOLOGIES IN INTERNATIONAL EDUCATIONAL ENVIRONMENT” (07.10.2022, онлайн)

3-7 жовтня 2022 року у  КПІ ім. Ігоря Сікорського  відбувся цикл воркшопів з актуальних питань інноваційних методів навчання, найкращих практик використання зелених і цифрових технологій.

Серед співорганізаторів та партнерів заходу – Національний Еразмус+ офіс в Україні та Рада молодих учених при МОН України, Жешувський технологічний університет – Польща, Варшавський технічний університет – Польща, Університет Думлупінар – Турецька Республіка, Технічний університет у Кошицях – Словаччина, Державна агенція управління мінеральними ресурсами республіки Азербайджан – Азербайджанська Республіка.

Мета заходу – популяризація наукових і технологічних досягнень, створення наукових і освітніх консорціумів, долучення до міжнародних грантових програм здобувачів усіх рівнів вищої освіти, молодих учених, ключових стейкголдерів університетів.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА 3 жовтня 2022 року долучилась до круглого столу «OPPORTUNITIES FOR PARTNERSHIPS IN JOINT PROJECTS WITHIN THE ERASMUS+ AND HORIZON PROGRAMMERS», організованого в межах заходу. Обговорено питання стану української освіти до та під час війни; виклики в освіті України під час війни; поточні потреби на індивідуальному, інституційному та національному рівнях; можливості та ідеї для співпраці в межах конкурсів Програми Еразмус+ 2023 року. Участь у круглому столі узяли більше 60 учасників.

Підготовлено з використанням матеріалів.

 

Попередня Єврокомісія запустила програму підтримки українських науковців