Участь в серії тренінгів проєкту Еразмус+ CBHE PAGOSTE (17-19.10.2022, онлайн)

17 жовтня 2022 року узято участь заході в межах Еразмус+ проєту «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE) (№609536-EPP-1-2019-1-DE-EPPKA2-CBHE-SP) на тему: «ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЯ ПЕДАГОГІВ: ПІДХОДИ, СТРУКТУРА ТА СТАНДАРТИ».

До заходу долучились викладачі закладів вищої освіти задіяні в професійній підготовці викладачів професійно-технічної освіти (ПТО), викладачі закладів фахової передвищої освіти та професійно-технічної освіти та всі зацікавлені в питаннях підготовки викладачів професійної освіти.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до відкриття заходу із вітальним словом та поінформувала про особливості впровадження проєктів CBHE  під час війни, якість виконання проєктних зобов’язань і важливість досягнення очікуваних результатів проєктів, загальну ситуацію навколо міжнародної проєктної діяльності тощо. Також висвітлено нові можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027, їх особливості та нововведення для закладів освіти України.

Попередня Вебінар «Еразмус+ ІнфоДень: міжнародна академічна мобільність для новачків» в межах ...