Вебінар «Еразмус+ ІнфоДень: міжнародна академічна мобільність для новачків» в межах #ErasmusDays 2022 (15.10.2022, онлайн)

15 жовтня 2022 р. в межах #ErasmusDays 2022 Національний Еразмус+ офіс в Україні провели вебінар «Еразмус+ ІнфоДень: міжнародна академічна мобільність для новачків». До заходу долучилось понад 30 представників закладів вищої освіти, які не мають досвіду подачі заявок та реалізації проєктів з міжнародної академічної мобільності.

Спікер заходу Іванна АТАМАНЧУК, менеджер НЕО в Україні, представила Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр., ключові напрями та зосередила увагу на можливостях з міжнародної академіної мобільності. Було висвітлено ключові особливості напряму, вимоги до партнерств, ключові складови циклу проєктів з мобільності, розміри та умови фінансування. Учасникам було надано рекомендації щодо перших кроків участі, пошуку партнерів, підготовки аплікаційних форм задля подальшої успішної реалізації проєктів. Спікер також представила покрокову інструкцію участі в конкурсах, пошуку конкурсної програми, подання заявки на участь у конкурсі та її подальшого оцінювання експертами.

Наприкінці вебінару всі учасники мали змогу взяти участь у Q&A сесії, отримавши вичерпні відповіді та поспілкувавшись з колегами-новачками.


ПРЕЗЕНТАЦІЯ “Програма ЄС Еразмус+: міжнародна академічна мобільність для новачків”.

Дякуємо всім за участь! Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна! #ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #Erasmus35yearsUkraine

 

Попередня #ErasmusDays 2022! (13-15.10.2022 р.)