Заходи НЕО в Україні в межах #ДеньЄвропивУкраїні (15-20.05.2023 р., онлайн)

15-20 травня 2023 р. межах #ДеньЄвропивУкраїні команда Національного Еразмус+ офісу в Україні та співорганізатори провели серію онлайн заходів щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+ для України. Серія онлайн заходів проводилась з метою інформування широкої спільноти України про Програму ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту за різними напрямами; а також презентації діючих проєктів Еразмус+, їх результатів і впливу на різних рівнях.

Програма заходів:

Співорганізатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Українського державного центру міжнародної освіти, Інформаційного центру Erasmus+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні, Erasmus Student Network – Ukraine (ESN-Ukraine), Асоціації випускників Еразмус Мундус в Україні, EU NEIGHBOURS East, Young European Ambassadors.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +38093 773 43 92, k.zhdanova@ukr.netoffice@erasmusplus.org.ua.

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #EuropeDay #РазомМиЄвропа #ДеньЄвропивУкраїні

 

Попередня Круглий стіл «Лідерство університетів України у контексті критеріїв міжнародних рейтингів» ...