Круглий стіл «Сталий економічний розвиток в умовах діджиталізації: досвід ЄС» в межах проєкту Еразмус+ (26.05.2023 р., онлайн/офлайн)

26.05.2023 р. Національний університет «Львівська політехніка» запрошує науковців і практиків до Круглого столу «Сталий економічний розвиток в умовах діджиталізації: досвід ЄС». (“Sustainable economic development in the context of digitalization: the EU experience”). Захід відбудеться в межах реалізації проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+ напряму Академічна мобільність / Розвиток потенціалу вищої освіти/ Розбудова потенціалу у сфері професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти / Жан Моне «Сталий розвиток на засадах цифрової економіки в парадигмі освіти України: імплементація досвіду ЄС» (Sustainable Development via Digital Economics as Ukrainian Education Paradigm: EU Experience Implementation). Мета заходу: вивчення досвіду ЄС у сфері сталого економічного розвитку в умовах діджиталізації.

Що?  Круглий стіл «Сталий економічний розвиток в умовах діджиталізації: досвід ЄС». (“Sustainable economic development in the context of digitalization: the EU experience”).

Коли?  26.05.2023 р., 11-30.

Де?  Національний університет «Львівська політехніка», вул. Митрополита Андрея, 5, IV навч. корп., 209-а ауд., онлайн/офлайн.

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82293727841?pwd=cmVmMHp0OXljSUwxeGVyREpDTzNKdz09  (Код доступу: 2023).

Цільова аудиторія: науковці і практики, а також усі, хто цікавиться проблематикою сталого економічного розвитку в умовах діджиталізації.

Програма та деталі заходу: за посиланням https://lpnu.ua/sustain

Додаткова інформація: – .

Мова заходу: українська, англійська.

Умови участі та форма реєстрації: за посиланням https://lpnu.ua/sustain

Контактна особа щодо участі у заході: д.е.н., проф. Мрихіна О.Б.

Більше інформації на сайті організаторів за посиланням: https://lpnu.ua/sustain

 

Додатково:             

Інформація про проєкт: «Сталий розвиток на засадах цифрової економіки в парадигмі освіти України: імплементація досвіду ЄС».

Учасники проєкту: Мрихіна Олександра (керівник), Войцеховська Вікторія, Загорецька Олена, Лесик Лілія, Вовк Олена, Симак Анастасія.

Мета: впровадження досвіду ЄС у досягненні цілей сталого розвитку на засадах цифрової економіки через навчальний процес та тематичні заходи (на базі НУ «Львівська політехніка»).

Завдання:

  • охоплення цільових аудиторій дисципліною «Економіка сталого розвитку в контексті цифровізації: досвід ЄС»;
  • охоплення цільових аудиторій дисципліною «Методи та моделі цифрового забезпечення сталого економічного розвитку: європейські практики»;
  • участь експертів та стейкхолдерів у заходах проекту;
  • публікаційна діяльність учасників проекту;
  • створення сайту;
  • сертифікація Е-Learning Методичного комплексу на платформі Moodle «Економіка сталого розвитку в контексті цифровізації: досвід ЄС».

Цілі: Виконання проєкту спрямоване на формування нової парадигми економічної освіти в Україні та передбачає розроблення та впровадження дисциплін «Економіка сталого розвитку в контексті цифровізації: досвід ЄС» та «Методи та моделі цифрового сталого економічного розвитку: європейські практики», низку тематичних заходів зі сталого розвитку (круглий стіл, воркшоп, міжнародна конференція), створення сайту з інформацією про реалізацію цілей сталого розвитку (ЦСР), порівняння європейських та вітчизняних досягнень у сфері сталого розвитку, впровадження успішних європейських практик в освітні програми українських університетів, розробка Методичного комплексу електронного навчання на платформі Moodle, публікація статей, монографії, тез міжнародної конференції та Практичного посібника за результатами проекту.

 

Контактна особа: д.е.н., проф. Мрихіна Олександра Борисівна

Сайт: https://lpnu.ua/sustain

Попередня I Міжнародний круглий стіл «Екологічні виклики післявоєнного суспільства: Європейські практики ...