Участь у онлайн-обговоренні в рамках впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» (15.09.2020, on-line)


15 вересня 2020 року узято участь у онлайн-обговоренні в рамках підготовки нового плану дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», що було організоване Секретаріатом Кабінету Міністрів спільно з офісом Ради Європи в країні в межах впровадження проєкту «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні».

Метою заходу було обговорення нових ідей щодо громадської участі, які можуть бути реалізовані в рамках Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

План дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» на 2021 – 2022 роки розробляється в контексті Цілей сталого розвитку 2030, з якими можна ознайомитися за посиланням. Обговорення проходило в контексті цілі 16 (Мир, справедливість та сильні інститути).

ПРОГРАМА онлайн-обговорення за посиланням.

Довідкова інформація
Партнерство «Відкритий Уряд» – це міжнародна Ініціатива, спрямована на об‘єднання зусиль урядів та громадянського суспільства для створення позитивних змін у житті громадян. У рамках реалізації Ініціативи уряди країн-учасниць спільно з громадянським суспільством розробляють та реалізують дворічні національні плани дій. Кожен план дій повинен містити конкретні, амбітні зобов’язання, спрямовані на удосконалення прозорості, підзвітності та громадської участі. За цим посиланням Ви знайдете відео про Ініціативу, а за цим – буклет про її реалізацію в Україні.

Попередня Зустріч Національної команди експертів з реформування вищої освіти (10.09.2020, on-line)