Участь у kick-off зустрічі Еразмус+ CBHE PROMENT (27.04.2023, онлайн)

27 квітня 2023 року узято участь у kick-off зустрічі Еразмус+ CBHE PROMENT.

Понад 20 учасників долучились до зустрічі.

У процесі зустрічі, координатори коротко охарактеризували майбутні заходи та терміни підписання грантової угоди. Команди обговорили питання для робочої зустрічі у Кельні у квітні-травні 2023 р. та затвердили дизайн логотипу проєкту.

Проєкт підтримує забезпечення високоякісного, інклюзивного, гнучкого та компетентнісного навчання без відриву від роботи для вчителів у всіх освітніх секторах. Мета полягає в тому, щоб створити мікроступені на основі MOOC, щоб збільшити можливості професійного розвитку для вчителів у цільових країнах.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА привітала учасників та надала консультації під час зустрічі. Надано рекомендації щодо розбудови синергії з вже створеними проєктами міжнародної співпраці, а також особливості впровадження проєктів Еразмус+ в рамках правил Програми та українського законодавства. Надано практичні рекомендації щодо можливих шляхів реалізації проєкту під час війни, а також використання коштів гранту під час реалізації проєктів розвитку потенціалу вищої освіти.

 

Попередня Конференція «Професійна підготовка фахівців із стоматології в екстремальних умовах сучасності» ...