Презентація можливостей Еразмус+ для молоді в межах регіонального етапу програми «Державотворець. Суми: зміни можливі» (02.11.2023 р., онлайн)

2 листопада 2023 р. команда НЕО в Україні приєдналась до регіонального етапу національної програми «Державотворець. Суми: зміни можливі». Програма на регіональному рівні реалізується громадською організацією “Ліга змін” за підтримки Управління молоді та спорту Сумської ОДА та Міністерства молоді та спорту у співпраці з Київською школою державного управління ім. С. Нижного та Української студентської ліги.

У рамках 7-денного навчання учасники будуть готуватися до активної ролі в формуванні сучасної України, а також взаємодіяти з представниками органів влади, громадських організацій, бізнесу та ЗМІ.

У презентації за участі спікера НЕО в Україні взяло участь близько 30 учасників, які представляли активну молодь Сумщини. Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні представила Програму Еразмус+ на 2021-20277 рр., ключові напрями та пріорітети у сферах освіти, молоді та спорту, та зосередила увагу на індивідуальних можливостях Програми. Під час презентації спікер розповіла про можливості обмінів на навчання та спільні магістерські програми Еразмус Мундус, молодіжні обміни та волонтерство, а також на можливостях співпраці для молодіжних організацій та нові конкурси 2024 р.

Після презентації учасники поспілкувались щодо успішного досвіду українців в Еразмус+, отримавши поради та рекомендації для якісної підготовки до участі.

Попередня П’ятий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури від Creative Europe ...