Участь у заході в межах проєкту Еразмус+ CBHE MultiEd (30.10.2023 р., онлайн)

30 жовтня 2023 р. команда Національного Еразмус+ офіс в Україні приєдналась до заключного семінару проєкту  Еразмус+ CBHE “Beyond MultiEd”, спрямований на інтернаціоналізацію освіти та популяризацію програми Erasmus + в Україіні.

Спікерами виступили проєктний менеджер Національного офісу Еразмус в Україні, Катерина ЖДАНОВА із доповіддю “Кооперація з європейськими університетами в рамках програми Erasmus+”, та координаторка проєкту MultiEd Олександра ГОЛОВКО (Тартуський університет, Естонія) поділилася власним досвідом розробки проєктів “Написання Erasmus+ проекту: Черпаємо ідеї з повітря”.

Чотири паралельні сесії семінару були присвячені особливості написанню міжнародних проектів Еразмус + К2, Erasmus+ KA171 та міжнародному досвіду співпраці університетів партнерів:

  • “Проєкти Erasmus+ Jean Monnet Actions: секрети успішної заявки” (Олена Тупахіна, д. філол. н., доц., проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної та проєктної діяльності ЗНУ).
  • “Проєкти Erasmus+ К2: від ідеї до стратегії” (Ірина Задорожна, д. пед. н., проф., проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, ТНПУ).
  • “Erasmus+ KA2: Як ми стартували з нуля (сповідь початківців)” (Марина Зуєнко, д.філ.н., доц. ПНПУ імені В.Г. Короленка; Наталія Герцовська, канд.філ.. н, доц, Мукачівський державний університет).
  • “Erasmus+ KA171: Як долучитися до проектів академічних обмінів” (Наталія Сливка, к.філол.н, доцент, ЧНУ).
Попередня Участь у Конгресі Української Асоціації Європейських Студій 2023 “членства України ...