Project Nutshell – Інструментарій управління проєктами Еразмус+ КА2 для закладів вищої освіти

Запрошуємо ознайомитись з корисним відкритим ресурсом Erasmus+ Project Managementr Toolkit для закладів вищої освіти.

Цей посібник є збіркою ресурсів для адміністративного персоналу, викладачів та аспірантів, які виконують роль потенційних координаторів або партнерів проєктів Еразмус+. Це збірка шаблонів, посібників, корисних ресурсів для підготовки, реалізації та завершення, зокрема, проєктів Еразмус+ та наступних дій: Співробітництво, Партнерства, Інноваційні альянси, Перспективні проекти та Проекти з розвитку потенціалу у сфері вищої освіти.

Ця публікація стане у нагоді командам закладів вищої освіти, які розробляють та впроваджують проєкти Еразмус+ КА2.

Матеріали включають рекомендації про конкурси та проєкти напряму КА2. Співпраця організацій та інституцій і включають низку користних та практичних прикладів як працювати з логіко-структурною матрицею LFM, як обраховувати бюджети, управління коштами за підходом фіксованої ставки, як організовувати заходи, особливості звітування та багато іншого.

Проте звертаємо особливу увагу, що ця публікація підготовлена в 2023 р., тому завжди важливо звіряти умови конкурсу та специфіку кожного нового року конкурсу з Керівництвом до Програми Еразмус+!

Публікаця доступна за покликанням.

Підготовлена публікація в межах проєкту Еразмус+: Nutshell is a project funded by the Erasmus+ Programme – Strategic Partnerships for Higher Education. It is coordinated by Prague University of Economics and Business (Czech Republic), in cooperation with the University of Ljubljana, Faculty of Social Science (Slovenia), Humak University of Applied Science (Finland) and CESIE (Italy).
Where to find this Toolkit: https://cesie.org/en/resources/project-nutshell-toolkit/

Попередня Участь у VI Зимовій школі з європейських студій «Соціальна політика ...