Ювілейна конференція «Beyond Borders and Boundaries: 20 years of Erasmus Mundus» (27-28.05.2024, гібридний формат)

Щоб відзначити цю важливу віху в житті програми, Генеральний директорат Європейської Комісії з питань освіти і культури (DG EAC) та Європейське агентство з питань освіти і культури (EACEA) організували ювілейну конференцію високого рівня з нагоди 20-річчя програми в м. Брюсселі, Бельгія.

27-28 травня 2024 р. координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до офіційного святкування з нагоди 20-річчя Еразмус Мундус «Beyond Borders and Boundaries: 20 years of Erasmus Mundus». Організаторами виступили Генеральний директорат Європейської Комісії з питань освіти і культури (DG EAC) та Європейське агентство з питань освіти і культури (EACEA). Конференція була проведена в гібридному форматі в м. Брюссель, що передбачало як очну (лише за запрошеннями), так і онлайн-участь. У заході взяли участь політики, досвідчені координатори та партнери магістерської програми «Еразмус Мундус», випускники та широке коло зацікавлених організацій.

З вітальним словом до учасників звернулась Іліана ІВАНОВА, Єврокомісар з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді.

ПРОГРАМА конференції – завантажити

ВІДЕОЗАПИС прямої трансляції

Під час заходу було висвітлено та обговорено вплив результатів Еразмус Мундус за всі 20 років існування. Спираючись на комплексну публікацію, яка була випущена під час заходу, програма була зосереджена на пов’язаних індивідуальних та інституційних трансформаціях у сферах управління, навчання та викладання, міжнародного співробітництва та адміністративних процесів, охоплюючи також питання сталого розвитку. 

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, долучилась до заходу та взяла активну участь в обговореннях щодо результатів Еразмус Мундус, підкресливши внесок українських організацій та власне стипендіатів. Додатково, під заходу було прооведено серію нетворкінгів задля розбудови нових партнертв в межах вже нової генерації Програми ЄС Еразмус+ напряму Еразмус Мундус на 2021-2027 рр.

КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ:

Попередня Вебінар “Навігація мікро-кваліфікацій: інституційні, національні та європейські перспективи” (05.06.2024 р., ...