Вебінар «Шляхи подальшого вивчення можливостей для співпраці між національними агенціями та НЕО у третіх країнах, не асоційованих до Програми» (14.05.2024 р., онлайн)

14 травня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у вебінарі на тему «Шляхи подальшого вивчення можливостей для співпраці між національними агенціями та НЕО у третіх країнах, не асоційованих до Програми», організований Європейською комісією. Національні агенції (NA) країн Програми Еразмус+ та Національні офіси Еразмус+ (NEO) у третіх країнах зустрілися, щоб поділитися своїм досвідом та найкращими практиками.

У вебінарі прийняло участь біля 80 представників: Європейської комісії, Національних агенцій та Національних Еразмус+ офісів.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, поділилася досвідом проведених тренінгів та заходів співробітництва (Training & Cooperation Activities), що спрямовані на підтримку міжнародних можливостей Програми Еразмус+. Представник НЕО в Україні також розповіла про майбутній семінар для розбудови нових партнерств між австрійськими та українськими університетами, який націлений на сприяння створенню нових можливостей для співпраці та обміну знаннями.

Під час вебінару було обговорено різні формати співпраці між NA та НЕО/ENFPs, зокрема TCAs, які можуть включати семінари, спільні дослідницькі проєкти та інші заходи, що сприяють обміну досвідом та створенню мережі партнерів у межах Програми Еразмус+.

Учасники вебінару мали змогу дізнатися про виклики та досягнення під час реалізації TCAs, а також обговорити способи подальшого зміцнення освітньої співпраці в міжнародному вимірі Еразмус+. Під час участі у Q&A сесії після пленарних презентацій, учасники отримати відповіді на актуальні питання та поділитися своїми ідеями.

Попередня Семінар для Національних експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС ...