Участь у Глобальній Програмі для викладацької спільноти зовнішніх закладів освіти (11.04.2024, онлайн)

11 квітня 2024 року узято участь у відкритті Глобальної Програми для викладацької спільноти зовнішніх закладів освіти.

Сьогодні у спільноті налічується понад 6000 освітян, учасники освітяни з України, Польщі, Болгарії, Румунії, Колумбії, Мексики та Чилі. Програма присвячена підтримці розвитку Викладацької Майстерності за участю Експертів компанії SoftServe.

Топ спікери компанії SOFTSERVE протягом 7 онлайн-лекцій ділитимуться знаннями та  власним досвідом з розвитку софт скілз, торкаючись найактуальніших тем цього напрямку. Зареєструвавшись на безкоштовну програму EDUPRO, учасники також отримають членство у міжнародній освітній спільноті, знайомство та обмін досвідом з колегами з Європи та Латинської Америки та офіційний сертифікат після успішного завершення.

Партнери програми: Національний Еразмус+ офіс в Україні, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

В межах першого заходу Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА висвітлила можливості Програми Еразмус у сферах вищої та професійної освіти для розвитку ІТ освіти, співпраці університетів та ІТ компаній, а також про пошук ідей для подачі заявки.

Попередня Форум міжнародної освіти: Еразмус+ інструмент для університетів України щодо залучення ...