Зустріч щодо відкриття eTwinning Plus в Україні (22-23.01.2024 р., м. Брюссель)

22-23 січня 2024 р. команда Інституту Лідерства, Інновацій та Розвитку, яка представляла 2 проєкти: Національний Еразмус+ офіс – Україна разом з командою Національний офіс підтримки eTwinning – Україна взяли участь у зустрічі НОП (NSO) у м. Брюсселі, Франція.

Учасники були представлені представниками DG EAC, EACEA, NSO, NEO та викладачами з усіх країн eTwinning – понад 90 осіб.

DGEAC привітали новачків та всі офіси eTwinning і надали оновлену інформацію про ключові події, пов’язані з можливостями, мережею та платформами eTwinning.

Детальна презентація Європейської платформи шкільної освіти (ESEP) надала можливість дізнатися про ключові інструменти та можливості платформи, доступні для партнерів eTwinning, які працюють у сфері шкільної та професійно-технічної освіти, а також для викладачів та студентів педагогічних закладів, дослідників у цих галузях.

Був презентований розроблений мобільний додаток European School Education Platform (ESEP) і вже незабаром буде доступний для завантаження.

Під час роботи у малих групах були обговорені пріоритети на 2024 рік та елементи для покращення Платформи з 2025 року. Нетворкінг з можливістю навчання за принципом “рівний-рівному” надав можливість отримати натхнення від Спільноти.

Було повідомлено про основні завдання на 2024 рік на європейському рівні та потенційну синергію з роботою НОП. Діяльність та заходи будуть представлені найближчим часом.

Презентація про поточну роботу, пов’язану з Рамкою визнання цифрових компетентностей, включаючи заходи, передбачені у 2024 році, та залучення НОП.

Це був перший захід з розвитку кадрового потенціалу для команди Національного офісу підтримки – Україна з метою запуску офісу підтримки в Україні.

Більше інформації про можливості в рамках Європейської платформи шкільної освіти та інші можливості для шкільної освіти в рамках Erasmus+ можна знайти за посиланням.

Контакти Національного офісу підтримки eTwinning в Україні:

тел.:+380665088840, +380985088840, etwinning.nso.ua@gmail.com, www.etwinning.org.ua.

Корисні посилання:

 

Попередня Важливо для команд, які планують брати участь в конкурсах Еразмус+ ...