Запрошуємо на лекцію «Стандарти маркетингових досліджень: досвід ЄС та рекомендації для України» (18.11.18, м. Київ)

18 грудня 2018 року проектна команда кафедри менеджменту Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського» запрошує студентів, аспірантів, викладачів та практиків прослухати лекцію «Стандарти маркетингових досліджень: досвід ЄС та рекомендації для України». Захід відбудеться в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine».

Назва: «Стандарти маркетингових досліджень: досвід ЄС та рекомендації для України»

Коли? 12:15–13:45, 18 грудня 2018 року

Де? м. Київ, КПІ імені Ігоря Сікорського, проспект Перемоги, 37, корпус 1, ауд. 195).

Цільова аудиторія: Студенти, аспіранти та викладачі технічних, економічних, управлінських, мовних і ін. напрямів київських вишів.

Контактна особа: Шульгіна Людмила, e-mail: l.shulgina@kpi.ua, тел. 0674934919

Деталі заходу: https://www.facebook.com/events/302980817091677/

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1T9k9kSgkLcLGtc4SFhfu8FjC50XyKkplWrGTbmtMTYg/edit 

Додатково:

Спільний проект Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» №587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE. Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу у відповідності до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund.

Мета проекту – поглиблене вивчення європейських практик формування конкурентоспроможності та пропаганда переваг, отриманих від здійснених у ЄС трансформаційних процесів.

Завдання:
1) розширення та поглиблення знань про ЄС та переваги європейської бізнес-моделі;
2) сприяння змінам на ринку праці та в освітньому просторі через мотивацію працевлаштування та самозайнятості студентів;
3) підготовка навчального контенту (спеціальні курси з конкретних питань ЄС, громадські семінари, міждисциплінарні тренінги);
4) освітня допомога студентам з тимчасово окупованих територій України, якщо вони будуть зацікавлені в проектній діяльності.
В рамках проекту проводяться; форуми, круглі столи, тренінги, семінари та лекції по програмі проекту в рамках вже існуючих дисциплін, наукові дослідження, публікації для поширення результатів на національному та європейському рівні.

Сайт проектуhttp://management.fmm.kpi.ua/grant-jean-monnet/ 

Попередня Тренінги «Гармонізація стандартів як основа впровадження європейських бізнес моделей в ...