МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» (23-24.04.19, м. Київ)

напрол23-24 квітня 2019 р. в рамках Міжнародної Весняної Школи відбулись МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ». Захід було організовато командами проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE) у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні (проект ЄС).

Секції конференції:

  • Економічна складова сталого розвитку
  • Екологічна складова сталого розвитку
  • Соціальна складова сталого розвитку та громадське здоров’я
  • Енерго- та ресурсозберігаючі технології для сталого розвитку
  • Стале виробництво та споживання харчових продуктів
  • Європейські студії для сталого розвитку

 Учасниками заходів стали понад 120 осіб з різних міст України, Чеської Республіки, Швеції та Німеччини, серед яких були представники професорсько-викладацького складу та студентства, бізнесу та громадських організацій.

У рамках Школи та Конференції було представлено біля 50 доповідей з актуальних питань Європейської стратегії сталого розвитку, циклічної економіки, економічних, соціальних та екологічних викликів сталого розвитку. За одностайною думкою учасників, захід суттєво збагатив їх як теоретичними знаннями так і практичними навичками щодо сучасних підходів до стратегії сталого розвитку у ЄС та викликів у цій царині для України.

Попередня Спільний семінар «На шляху до досконалості: Європейські студії в Україні» ...