Матеріали Вебінару «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні» (17.05.22)

З метою створення умов для підтримки освітян України у період війни в межах затверджених Директив E+/NA/DIR/2022/017, E+/NA/DIR/2022/019 та E+/NA/DIR/2022/021 Програма Еразмус+ інформує про здійснення виняткових заходів за проєктами напряму КА1 – Міжнародна мобільність у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.

17 травня 2022 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України провели вебінар «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні». У заході взяло участь понад 120 учасників з різних куточків України: інституційні координатори Еразмус+, керівники закладів та працівники, відповідальні за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти України.

 

ПРЕЗЕНТАЦІЇ спікерів та корисні матеріали:

  • “Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні”, Іванна АТАМАНЧУК – за посиланням тут.
  • Проєкти з міжнародної академічної мобільності: виклики і шляхи вирішення, Світлана Шитікова – за посиланням тут.
  • “Erasmus+ Programme Extraordinary Measures Implementation”, Loreta PAULAUSKAITE, International Contact Point Erasmus+ Spanish National Agency (SEPIE) за посиланням тут.
  • “Some ideas for Erasmus mobility in times of trouble”, Juan Carlos GARCÍA GALINDO, University of Cadiz за посиланням тут.
  • Інформація про особливості підтримки України у період війни на порталі Національного агентства Еразмус+ Франції – за посиланням тут

  • Щодо виняткових заходів у сфері молоді можна дізнатись на порталі SALTO – Youth – за посиланням тут.

  • Відеозапис вебінарів щодо впровадження виняткових заходів від 30.03.2022 – за посиланням тут.

  • Корисно для студентів щодо отримання грантів на мобільність – за посиланням тут.

  • Все про гранти на мобільність для України – за посиланням тут.

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #Erasmus35yearsUkraine

Попередня Вебінар Marie Sklodowska-Curie Fellowship Programme (17.05.22, онлайн)