До уваги представників закладів вищої освіти, відповідальних за міжнародну діяльність

Шановні партнери – Еразмусівці!

Запрошуємо представників закладів вищої освіти, відповідальних за міжнародну діяльність, – керівників підрозділів міжнародної співпраці та інституційних координаторів Еразмус+ долучитися до створення Бази контактних даних і Telegram Chat!

З метою запобігання непорозумінь і забезпечення ефективної комунікації запрошуємо внести в базу НЕО відповідні контактні дані представників закладів вищої освіти, відповідальних за міжнародну діяльність, передусім керівників підрозділів міжнародної співпраці та інституційних координаторів Еразмус+. Ці дані буде використано для долучення Вас до групи Telegram Chat та для оперативного спілкування в межах Програми ЄС Еразмус+, інформування про конкурси, події, пошук ідей та партнерів, шляхи рішення проблем і подолання перешкод, взаємного обміну інформацією між усіма учасниками тощо.

Просимо вносити та постійно оновлювати відповідну інформацію у файлі за посиланням.

З огляду на відкритий формат файлу та автоматичне зберігання інформації у файлі під час внесення контактних даних просимо Вас:

  • перевірити чи внесені дані Вашого закладу, щоб уникнути дублювання інформації;
  • уважно зважати на вже наявну інформацію у файлі;
  • не редагувати (не видаляти, не копіювати, не переносити тощо) інформацію, надану не Вами;
  • акуратно вносити свою інформацію відповідно до запропонованого формату (зокрема надавати назви закладів вищої освіти відповідно до Статуту / PIC).

Контактна особа: Катерина ЖДАНОВА, менеджерка НЕО в Україні, +38093 773 43 92 (Telegram, WhatsApp), office@erasmusplus.org.ua.

Дякуємо кожному за співпрацю, працюємо для Перемоги разом та будемо на постійному зв’язку!

Попередня Весняна школа «Зелена угода ЄС: поточні виклики та майбутні перспективи ...