Cемінар “Можливості для індивідуальної академічної мобільності в рамках програми Еразмус+ (м.Рівне)(18.05.16)

18 травня 2016 р. в Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне) у рамках святкування “Днів Європи – 2016 в Україні” відбулась презентація Програми ЄС Еразмус+.

Захід відвідало близько 60 представників студенства, випускників, викладачів, андміністративного персоналу вищих навчальних закладів та дослідницьких інститутцій.

Презентація Програми Еразмус+ включала дві сесії: для вищих навчальних закладів щодо міжуніверситетської співпраці, та для студентів, викладачів, адміністративного персоналу щодо індивідуальних навчальних можливостей.

Під час першої сесії для вищих навчальних закладів та інших стейкхолдерів було представлено структуру Програми ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти; правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсах за напрямами: «Навчальна мобільність», «Розвиток потенціалу вищої освіти» (колишня Програма Темпус), «Жан Моне», «Стратегічні партнерства», «Альянси знань».

В другій частині заходу, представник НЕО в Україні ознайомив присутніх з новими освітніми та науковими можливостями індивідуальної академічної мобільності, які фінансуються Європейським Союзом. Викладачі і працівники вищих навчальних закладів Рівного, науковці та студенти мали можливість дізнатися про широкі освітні можливості в Європейському Союзі та Україні.

Під час заходу учасники мали можливість отримати відповіді на запитання, а також проконсультуватись з менеджерами НЕО в Україні щодо поточних та майбутніх проектів, індивідуальної участі в конкурсах програми Еразмус+ тощо.

Щиро дякуємо всім присутнім та сподіваємося на активну та плідну співпрацю!

Запрошуємо ознайомитися з матеріалами за посиланнями:
Презентації Програми ЄС ЕРАЗМУС+ для вищих навчальних закладів – http://erasmusplus.org.ua/novyny/1096-informatsiynyy-den-prohramy-erazmus-dlya-vyshchykh-navchalnykh-zakladiv.html
Презентація Програми ЄС ЕРАЗМУС+ щодо академічної мобільності – http://erasmusplus.org.ua/novyny/1090-zaproshuiemo-reiestruvatys-na-informatsiynyy-den-prohramy-erazmus-shchodo-akademichnoyi-mobilnosti-20-11-15.html

Попередня Участь у координаційній зустрічі міжнародних донорів