До уваги вищих навчальних закладів України! ОПИТУВАННЯ щодо створення бази освітніх програм (КА1)

Національний Еразмус+ офіс в Україні узагальнює інформацію про потенціал вищих навчальних закладів України брати активну участь у проектах з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ (KA1 – ICM).

Дякуємо всім закладам, які вже надіслали інформацію, готується зведена таблиця для Брюсселю та всіх Національних агентств Еразмус+ з інформацією станом на 20 травня 2016 р.

Разом з тим, ті заклади, які ще не надіслали інформацію запрошуємо надсилати протягом травня і до 6 червня, ми обовязково оновимо таблицю станом на 10 червня 2016.

У зв’язку із цим просимо надсилати інформацію щодо викладання у Вашому навчальному закладі освітніх (бакалаврських, магістерських, докторських (PhD)) програм або окремих навчальних дисциплін англійською або іншими іноземними мовами.

Прохання надати зазначену інформацію до 6 червня 2016 р. англійською мовою на електронну адресу office@erasmusplus.org.ua.

Отриману інформацію буде оновлено і передано Національним агентствам Еразмус+ в 33 країнах Європи для створення бази потенційних партнерів – вищих навчальних закладів України для активізації участі у проектах з кредитної мобільності Програми Еразмус+ та пошуку партнерів.

Деталі – у прикріплених файлах

Лист до уваги керівників ВНЗ (щодо створення бази освітніх програм іноземними мовами)

Опитувальник задля створення бази курсів і програм іноземними мовами (КА1)

Дякуємо за підтримку та сподіваємось на продовження співпраці!

Попередня "Інформаційний ярмарок-2016" в Верховній Раді (17-18.05.2016)