EAIE 2023 Follow-Up Webinar for Ukrainian HEI “Boost Your Network and Share Your Internationalisation Experience at the EAIE conference” (11.10.2023 р., онлайн)

В межах #ErasmusDays 2023 Ганноверський університет імені Лейбніца та Київський національний університет імені Тараса Шевченка у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні, Професійною мережею менеджерів освіти та науки України (PNRM Ukraine) та Європейською асоціацією міжнародної освіти (EAIE) провели EAIE 2023 Follow-Up Webinar for Ukrainian HEI “Boost Your Network and Share Your Internationalisation Experience at the EAIE conference”, який відбудеться 11 жовтня 2023 р. онлайн.

На цьому вебінарі учасники дізнались про найбільшу та найактуальнішу професійну подію в Європі на тему інтернаціоналізації вищої освіти – щорічну конференцію та виставку EAIE.

ПРОГРАМА заходу.

EAIE скорочено називається Європейська Асоціація з Міжнародної Освіти. Це організація, діяльністю якої керують її члени, є також європейським центром експертизи, співпраці та обміну досвідом у сфері інтернаціоналізації. Конференція та виставка EAIE, які щорічно відвідують понад 6400 професіоналів з більш ніж 90 країн світу, є унікальною платформою для навчання, передачі знань та стратегічного обміну в усіх сферах інтернаціоналізації вищої освіти в Європі та за її межами. Це також місце, де ви можете зустрітися з вашими партнерами по програмі Еразмус+ та налагодити зв’язки з багатьма іншими.

Завдяки підтримці EAIE, представники українських вищих навчальних закладів разом з Національним Еразмус+ офісом в Україні, Професійною мережею менеджерів освіти та науки України (PNRM) та Українським державним центром міжнародної освіти представляють Україну на конференції та виставці EAIE в Роттердамі, Нідерланди, цього року. Вони поділяться з вами своїми думками, досвідом та останніми тенденціями з виставки та конференції.

Ця ініціатива, а також участь українських університетів у EAIE координується Міжнародним відділом Ганноверського університету ім. Лейбніца в рамках проекту “Менеджмент інтернаціоналізації та німецько-українського академічного співробітництва” (MoI Ukraine), який реалізується спільно з Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка з метою підтримки інтернаціоналізації українських вищих навчальних закладів. Цей проект підтримується Німецькою академічною службою обмінів за рахунок коштів, наданих Федеральним міністерством освіти і науки Німеччини (BMBF). Однією з його цілей є інтеграція української вищої освіти та науки до європейських структур.

Попередня Воркшоп для переможців проєктів ЕС Еразмус+ Жан Моне «Управління проєктом; ...