#ErasmusPlusJointForces Community

274921186 5369107489774667 5596532083747925747 nДорогі Еразмусівці! 

Кожен пам’ятає свій досвід #ErasmusUA, #ICM, #ErasmusMundus #JeanMonnet #CBHE #YouthMobility #EVS #YouthonMove #YouthExchange та участі у навчанні за обміном, міжнародних проєктах, подіях, навчальних візитах тощо! Кожен з Вас повернувся іншим та з новими друзями, знаннями, враженнями, що змінили Вас і Ваше життя назавжди! Зараз, як ніколи, ваші знання і друзі, колеги і партнери можуть приєднатись до підтримки України в часи війни та й віримо що дуже скоро до найшвидшого відновлення в родині держав-членів ЄС!

Саме час контактувати і долучатись до доброї справи! Важлива допомога дітям, українським та іноземним студентам, викладачам і дослідникам, захисникам і захисницям та кожному мешканцю хто постраждав на та від війни і потребує допомоги!

Кожен може знайти себе! Студенти-журналісти, Ви маєте знову унікальну можливість проходити життєву практику – описуючи ситуацію з перших вуст і подвиги героїв та готувати і передавати репортажі для міжнародної спільноти! І у Вас матеріалу про героїв щодня збільшується у велику кількість разів!

Студенти-міжнародники, перекладачі та історики, ну Ви точно знаєте, що робити! Викладачі і дослідники – Жан Моністи, Ви теж знаєте що робити!

І маємо величезну надію на молодь!  Віримо, що саме в рік European Year of Youth 2022 разом і обов’язково після перемоги зможемо достукатись до сердець та закохати молодь з Росії в Україну!

І так кожен небайдужий, щодня та разом! Роботи багато, внесок кожного важливий і наближає перемогу невпинно! Пишаємось і захоплюємось кожним, хто долучився і долучається! Плачемо та серце крається разом з Вами від болю втрат – життів! Тому діємо разом і #відповідально! Бережіть себе, вбережемо Україну, а інше відновимо у співпраці та за підтримки кожного у світі, кого ми заразили унікальним вірусом українця!

Маємо віру і довіру! Слава Україні! Героям Слава!

Попередня Участь у засіданні Науково-методичної ради (сектор вищої освіти) МОН України ...