Еразмус+ та День Європи в Україні 2024 (09.05.2024 р.)

День Європи відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на європейському континенті. Цього року Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні провели ряд заходів та ініціювали Еразмусівців, які представляють заклади освіти, молодіжні та інші організації  й кожного, хто отримав досвід Еразмусівця, приєднатись до Дня Європи та висвітлити свій унікальну історію успіху. 

В межах цьогорічної ініціативи по всій Україні було проведено близько 40 заходів, які організували заклади освіти: школи, заклади вищої освіти та професійної (професійно-технічної) і фахової передвищої освіти, наукові установи, громадські організації (зокрема молодіжні), державні та приватні організації, студентські об’єднання, Erasmus Student Network, випускники Еразмус Мундус (ЕМА), студенти, аспіранти, викладачі, молодь, молодіжні працівники та інші учасники й організації.

Команда НЕО в Україні в межах Дня Європи 2024 провели наступні заходи:

Дякуємо незламним Еразмусівцям і віримо в Україну, кожного громадянина та громкадянку, Збройні Сили України та партнерів!

Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusGeneration #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA

Попередня Тренінг «Кращі практики цифровізації в ЄС» в межах проєкту Еразмус+ ...