Флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи 2022 в Україні (9.05.2022)

 9 травня 2022 р. було проведено Всеукраїнський флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи в Україні. Організаторами ініціативи виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні (проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network – Kyiv (ESN-Kyiv) за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Міністерства освіти і науки України, ENIC/NARIC в Україні, Українського державного центру міжнародної освіти, Інформаційного центру Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності в Україні, eTwinning Plus в Україні, ErasmusMundus Association (EMA Ukraine).

До флешмобу приєдналось понад 100 учасників з усіх куточків України та Європи, які поділились досвідом та історіями успіху участі в Програмі Еразмус+, досягнутими результатими та їх впливом. Надихаємось історіями Еразмусівців у соціальних мережах з #ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusPlus35yearsUkraine #StandUpWithUkraine.

Презентація про ситуацію в Україні для міжнародних партнерів, Світлана Шитікова (англійською мовою) – за посиланням тут.

Презентація від Асоціації студентів Еразмус Мундус – Олександр Іванов та Міністерства освіти і науки України – Катерина Супрун: про ситуацію в Україні та пріоритети підтримки – за посиланням тут.

Ініціатива ESN – Ukraine Навчайся для України – Study for Ukraine

Відео щодо ситуації в Україні очима студентів Еразмусівців – за посиланням тут.

Все було, є і буде Україна! #ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusPlus35yearsUkraine #StandUpWithUkraine #ErasmusJointForces

Попередня Участь у 2-му засіданні робочої групи МОН з питань освіти ...