Громадські консультації до нового Плану дій щодо цифрової освіти – завершено


Громадські консультації мають на меті дослідити погляди та досвід усіх громадян, установ та організацій державного та приватного секторів щодо безпрецедентної коронавірусної кризи, а також пов’язаного з цим переходу на дистанційне та он-лайн, а також бачення спільного майбутнього цифрової освіти в Європі.

Громадські консультації тривали до 4 вересня 2020 року.

Консультації допоможуть доповнити пропозиції Європейської Комісії щодо оновленого Плану дій щодо цифрової освіти, що підготовлено у вересні 2020 року.

Влітку організовано низку он-лайн заходів з метою збору та аналізу кейсів щодо кризи COVID-19 та майбутнього цифрової освіти.

Цифрова трансформація є одним із пріоритетів Комісії, викладеним у її флагманській стратегії “A Europe fit for the digital age”. Новий план дій щодо цифрової освіти сформує ключовий аспект відновлення інструменту наступного покоління ЄС. План дій надасть підтримку державам-членам, освітнім та навчальним закладам, а також громадянам у їх намаганнях адаптуватися до цифрового переходу, допоможе забезпечити справедливе та всеосяжне відновлення.

 

Попередня Kick off meeting проєкту КА2: CBHE HEIn4 (22.06.2020, on-line)