ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Академічна культура дослідника в освітньому просторі: європейський та національний досвід» (14-15.05.2020)

14-15 травня 2020 р. в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка на базі кафедр української мови і літератури, педагогіки та інформатики відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Академічна культура дослідника в освітньому просторі: європейський та національний досвід». У заході взяли участь біля 100 учасників онлайн.

Конференція відбулася в форматі ZOOM-конференції в рамках проєкту Програми ЄС Еразмус+ Jean Monnet Module «Європеїзація докторських програм у галузі освіти на засадах інтердисциплінарного та інклюзивного підходів».

Під час конференції розглядалися такі питання, як: інновації у докторській підготовці з освітніх / педагогічних наук: український, європейський та світовий досвід; академічна культура й етика у вищій освіті: європейський, національний виміри; культура наставництва в українському та європейському університеті та інші актуальні аспекти навчання і наукових досліджень. Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні виступив щодо впровадження напряму Жан Моне в Україні, вимог до якості реалізації проєктів та підготовки наукових продуктів у рамках проєкту, правил візуалізації, забезпечення впливу та стійкості результатів, а також взяв участь у дискусіях та відповів на запитання учасників.

 

Попередня В рамках проєкту Erasmus+: КА2 CBHE dComFra "Рамкова структура цифрових ...